Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Katoenen kussensloop in de top 5 oorzaken van rimpels!

1 min
0

Weet je dat slapen op katoenen kussenslopen in de top 5 staat van oorzaken van rimpels in je gezicht? De dermatologen die dit onderzoeken, noemen het ‘trauma aan de huid’, een schade die blijvende rimpels veroorzaakt. Zij bevelen daarom aan om op een puur zijden kussensloop te slapen.

Wat is een zijden kussensloop?

Zijde is niet te verwarren met een satijnen kussensloop van polyester of katoen.  Satijn is vaak van polyester gemaakt. Dit is een synthetisch materiaal dat transpireert en vaak statisch is. Satijn wordt vaak zijde genoemd. Dat is onjuist. Satijn is een manier van weven waardoor een gladde, glanzende stof ontstaat. Satijn kan van elk materiaal geweven zijn: katoen, polyester en zijde.

Zijde

Zijde is een 100% natuurproduct, opgebouwd uit snaren van aminozuren (proteïnen) met dezelfde pH-waarde als de huid en het haar. De belangrijkste aminozuren in zijde zijn Glycine, Alanine en Serine. Het zijn deze onderzochte kwaliteiten van zijde, die het ideaal maken voor toepassingen in een breed scala van cosmetica en medische producten. De zijde eiwitten helpen de huid te hydrateren, voorkomen rimpels die ontstaan uit slaapvouwen. Ook voor het haar is zijde erg goed: bijvoorbeeld om “bed-hair”, kroezen en gespleten haarpunten te voorkomen. Velen combineren de Silk Avenue zijden kussensloop daarom met hun eigen dekbedovertrek, als onderdeel van de dagelijkse gezicht- en haarverzorging. Zijde biedt naast beauty voordelen ook een aangenaam slaapcomfort. Het helpt tegen transpiratie en is geschikt bij astma, exceem, droge huid en huisstofmijt allergie.

Silk Haven brengt als eerste in Nederland & België de onderzoekresultaten over de verzorgende eigenschappen van Moerbei zijde onder de aandacht. Ook lanceert zij de Silk Avenue zijden kussensloop, topkwaliteit van echte pure zijde.  Deze zijde is geproduceerd zonder chemicaliën en verfstoffen. Mirna Boomaerts, zijdespecialist en textielkenner: “In Amerika en Engeland kent men de beauty secrets van pure zijde al lange tijd. Ook Marilyn Monroe sliep op zijde. In Nederland is natuurlijke zijde een ‘vergeten’ vintage materiaal, dat ik nieuw leven in blaas. Inmiddels hebben al vele vrouwen de keuze voor Silk Avenue gemaakt. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit pure zijde. Dit laat ik onderzoeken in een onafhankelijke laboratorium. Zo weet je zeker dat er in deze zijde geen enkel % polyester zit.”

Silk Avenue kussenslopen zijn o.a. verkrijgbaar bij www.silkhaven.nl

ACTIE: Nu met GRATIS brievenbus verzending twv 2,75 met kortingscode: bdiscover

Geldig tm 31 dec 2015. Bestel ze hier.

Slaap jij al op zijde kussensloop?

Zijdendekbed
Reacties
Categorieën