Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

CelluTite behandeling pakt Cellulite aan!

3 min
0

Cellulite, een doorn in het oog van vele vrouwen. Cellulite of te wel een sinaasappelhuid, is niet iets wat alleen bij vollere vrouwen voorkomt want ook de meest slanke vrouwen kunnen cellulite hebben. Sterker, meer dan 80 procent van de vrouwen krijgt er ooit mee te maken. Een zeer goede behandeling hiertegen is CelluTite.

Inleiding

In bepaalde zones heeft het vrouwelijk lichaam een hogere vetconcentratie, dan mannen, met name op de billen en de dijen. Niet alleen zijn er meer vetcellen op die plaatsen aanwezig maar ook het volume van de vetcellen is groter. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat de vrouw ontworpen is om kinderen te baren. Dat is mooi natuurlijk maar die cellulitis niet.

NIEUWE techniek om cellulitis te behandelen

Nu is er een nieuwe techniek, CelluTite, die cellulitis aanzienlijk vermindert. Natuurlijk is het belangrijk dat u er daarnaast een gezonde levensstijl op na houdt met een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging. Dit is van groot belang. Ongelofelijk maar waar! Er is een manier gevonden om die sinaasappelhuid te verminderen. Hieronder treft u meer informatie over deze nieuwe CelluTite behandeling .

Wat is cellulite?

Cellulitis (sinaasappelhuid) is een ophoping van vet en water in het bindweefsel van de huid en de onderhuid, waarbij de circulatie van bloed en de afvoer van afvalstoffen bemoeilijkt wordt. Cellulitis wordt veroorzaakt door een combinatie van factoren als: hormonale stoornissen, weinig lichaamsbeweging, slechte doorbloeding, stress en verkeerde voeding. De voedingsstoffen worden niet meer regelmatig aan- en afgevoerd, maar hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. Die ophopingen noemen we oedeem. Het gevolg is dat er vocht wordt vastgehouden, de cellen worden gecomprimeerd, de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen wordt bemoeilijkt. De cellen gaan in groepjes ‘samensmelten’. Dit resulteert in de ‘klontjes’ die je onder het huidoppervlak voelt in een vergevorderd stadium van cellulite.

Drie stadia van cellulitis;

1. Terwijl u staat alleen zichtbaar wanneer u in de huid knijpt,
2. Spontaan zichtbaar terwijl u staat,
3. Altijd zichtbaar wanneer u staat.

Cellulite in Stadium I

Cellulite in Stadium II

Cellulite in Stadium III

Stadium I

Stadium II

Stadium III

Het consult

Voorafgaand aan een CelluTite ontvangt u bij Aesthetic Beauty Clinics altijd een gratis en vrijblijvend consult. Hierin maakt u uw problemen en wensen kenbaar. Samen met de consultant en arts wordt gekeken of uw wensen redelijk en haalbaar zijn. Tevens wordt uw medische achtergrond besproken.

De techniek

De CelluTite techniek bestaat de volgende behandelonderdelen;

A. Vloeibaar maken van vetophopingen,
B. Spannen van het huidsweefsel en de onderhuidse ruimte. Deze aangesterkte huid zorgt ervoor dat eventuele vetophopingen minder zichtbaar worden.

De behandeling

CelluTite past men alleen toe bij cellulitis dat zich in het tweede of derde stadium bevindt. De arts start de behandeling door het te behandelen gebied te verdelen in behandel zones, deze zijn ongeveer 10 bij 19 cm. Vervolgens markeert hij de ophopingen en ‘putjes’ . Nu de zones en probleemgebieden gemarkeerd zijn maakt de arts kleine incisies van 5-6 mm voor de Vdisector waarmee de behandeling plaatsvindt. Hierna wacht men 20 tot 40 minuten voordat men verder gaat met behandelen van het oppervlakkig vet.

In de meeste gevallen is het echter zo dat een CelluTite in combinatie met een BodyTite wordt uitgevoerd. Hierdoor verandert de behandeling enigszins. In welke mate? Dat bespreekt u met uw arts tijdens het consult.

CelluTite het resultaat

Een CelluTite geeft een mooi en langdurig resultaat ; wel 9 tot 16 maanden.

Na de CelluTite behandeling

Na de behandeling draagt u gedurende vier weken een drukpak. Per dag zo’n 12 tot 24 uur. Deze periode varieert wanneer u voorafgaand aan de CelluTite een BodyTite heeft gehad. U dient het verband dagelijks te verschonen. Dagelijkse bezigheden kunt u direct weer oppakken. Zwaarder lichamelijke belasting is pas weer toegestaan vier weken na de behandeling. De laatste controle vindt plaats één jaar na de behandeling.

De behandelend arts

Een CelluTite wordt bij ons te allen tijde uitgevoerd door één van onze ervaren en deskundige plastisch chirurgen, aangesloten bij de NEDERLANDSE of BELGISCHE vereniging voor plastische chirurgie.

 


Reacties
Categorieën