Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

DermaClinic eerste Nederlandse kliniek met ‘PRP-behandeling’

2 min
1

Botox maakt plaats voor natuurlijke anti-verouderingsbehandelingen. DermaClinic is de eerste Nederlandse kliniek met ‘PRP-behandeling’ . Wilt u over dit onderwerp en over andere behandelingen bij DermaClinic meer weten? Lees dan het onderstaande artikel.

De vertrouwde Botox-behandelingen maken steeds vaker plaats voor meer natuurlijke anti-verouderingsbehandelingen. Eén van de nieuwste technieken op het gebied van huidverjonging is behandeling met eigen bloedplasma. Deze techniek uit Zwitserland, de PRP-behandeling (Platelet Rich Plasma), is gebaseerd op huidverjonging met lichaamseigen groeifactoren uit het eigen bloed van de klant. Doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van eigen bloedplasma, is de techniek veilig en vrij van overdraagbare risico’s. DermaClinic is de eerste kliniek in Nederland waar deze behandelingen worden uitgevoerd.

Positief effect

Behandeling met Platelet Rich Plasma, letterlijk: ‘bloedplaatjes rijk plasma’, werd voorheen voornamelijk ingezet bij het herstellen van bot- en weefselbeschadigingen. Cosmetisch artsen ontdekten echter dat de actieve groeifactoren in bloedplasma een positief effect hebben op het volumeherstel in het gezicht, het terugdringen van fijnere rimpeltjes en op de algehele conditie van de huid. ‘PRP plasma’ bestaat uit speciaal gefilterd plasma van bloed dat bij de cliënt zelf wordt afgenomen.
De actieve groeifactoren stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen in de huid. De huid oogt frisser en strakker. Het gebruik van eigen bloedplasma is puur natuur, waardoor het veilig is en geen overdraagbare risico’s met zich meebrengt. Na bloedafname wordt het bloed gecentrifugeerd met behulp van een speciaal filter. Het ‘rijke’ bloedplasma is vervolgens eenvoudig te gebruiken als injectievloeistof voor gezichtsverjonging en huidverbetering.

Resultaat zonder operatie

De methode is zowel geschikt voor volumeherstel in het gezicht als voor de behandeling van fijnere rimpeltjes. Zo verjongt niet alleen de huid in het gezicht, maar bijvoorbeeld ook van handen en het decolleté. DermaClinic richt zich met behandelingen met minimale risico’s op cosmetisch resultaat zonder operatie. De kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van de huid met PRP plasma en onderscheidt zich door alleen te werken met voldoende geteste behandelmethoden.

Als u nog meer over deze behandelmethoden zou willen weten kunt u hier een filmpje bekijken.

Reacties
Categorieën