Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Superfoods zijn heerlijk, natuurlijk en supergezond!

2 min
0

Wat verkiest u nu eigenlijk? Vetten of vitamines? Bent u een zwak persoon en gaat u vaak voor het eerste? Dan maakt u een grote fout want het leven is al zo kort. Zoals u ongetwijfeld weet leeft u maar een keer en dan is het verstandig om er zo lang mogelijk over te doen. Met superfoods loopt u de kans om een veel gezonder en langduriger leven te kunnen leiden. U raadt het al, superfoods zitten barstenvol gezonde nutriënten, een moeilijk woord voor voedingsstoffen.

Het kan niet zo zijn dat u ermee akkoord gaat om uw lichaam te verloederen totdat u uw kamer of erger nog: uw bed niet meer uit kunt komen. Dit soort extreme gevallen komen in de wereld waarin we leven voor. Dat is vrijwel ondenkbaar, maar helaas lopen veel mensen in de valkuilen van het lekkere en vette en dientengevolge ongezonde eten. Vetten heeft men weldegelijk nodig, maar in mate. Vrijwel alle drie de belangrijke voedingsstoffen te weten:

  • Verzadigde en onverzadigde vetten
  • Koolhydraten
  • En eiwitten

Heeft men nodig, maar in beperkte vorm. Van andere voedingsstoffen is het niet zo erg dat u daar een schepje meer van krijgt. Er is een grote kans dat de lever en de maag of andere organen die voeding en drank afbreken, deze hoeveelheid helemaal niet aankunnen en dan gewoon niet opnemen.

Dus als er meer van dit soort stoffen in de voeding zit, bij voorkeur in de superfoods, dan is dit in zin geheel geen probleem. Elementen bijvoorbeeld, die heeft de mens nodig. Zelfs de meest ongebruikelijke zijn in de vorm van sporenelementen terug te vinden.

Superfoods zijn heerlijk

Niet alleen zijn superfoods erg lekker, superfoods dragen aldus bij aan een verbeterde levensstandaard. Superfoods, dat betekent niet zo zeer exotische producten, u moet de term zien als een overkoepelende term voor alle producten die helpen bij het in stand houden van ons menselijk lichaam. De belangrijkste manieren waarop ons lichaam jong en gezond blijven moeten natuurlijk gepromoot en gestimuleerd worden door de dingen die wij nuttigen en de manier waarop wij bewegen. Door hier actief mee om te gaan voelt u zich in no time een stuk lekkerder in uw vel.

De celvernieuwing verloopt soepeler zodat er minder afwijkende cellen ontstaan. Dat betekent dat er een verminderde kans is op het krijgen van de nare ziekte kanker. Ook door het ontgiften van uw lichaam en door überhaupt te voorkomen dat u te veel gifstoffen binnenkrijgt, ontlast u uw organen enorm. Denk daarom aan superfoods als u weer eens voor het frituurvakje in de supermarkt staat. En als u het al niet wilt doen voor u zelf, denk dan aan uw partner, uw kinderen of wellicht l wel uw kleinkinderen. Dat wilt u toch niet missen? Er is al genoeg leed in de wereld, waarom zou u dan niet een stapje terug doen als het aankomt op ongezond eten. Superfoods willen u daar graag mee helpen.

Superfood recepten:

superfood receptenWil je gaan koken met superfoods, maar heb je geen inspiratie? Dan kan ik zeker dit superfoods receptenboek aanbevelen. Het zijn heerlijke recepten, 100% natuurlijk en supergezond voor iedereen.

 

 

 

 

 

Reacties
Categorieën