Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Anti-aging, wat kunnen we daar zelf aan doen?

1 min
0

Best een hele boel ! Wat velen vergeten is de tijd te nemen om onze huid, ons grootste orgaan, te verzorgen. Wilt u meer hierover weten? Lees dan het onderstaande artikel.

Reinigen

Tijd nemen betekent aandacht schenken aan de handelingen die je moet doen. Dit begint al met de reiniging. Neem niet van die zogenaamde snelle doekjes die zo lekker handig zijn maar een zacht reinigingsproduct (aangepast aan je eigen huidtype) en verdeel dat rustig over uw gezicht en hals. De meeste producten zijn in water oplosbaar dus ook met lauw water af te spoelen. Als het nodig is een tonic of lotion (deze dienen om de porien te sluiten) hierna te gebruiken, doe het dan ook, volg het advies op de verpakking. Een gommage of milde scrub helpt om de dode huidcelletjes te verwijderen. Dit bevorderet ook de opname van de werkstoffen in de producten.

Verzorgingsproducten

Neem ook de tijd om uw serum en creme’s in te masseren, een goede doorbloeding bevordert de celdeling en ook dat is anti-aging, werk daar aan.

Hoe kunt u rimpels en huidveroudering zoveel mogelijk vermijden

Bescherm de huid tegen overmatig zonlicht en ontspan de gezichtsspieren, frons en andere mimische rimpels maken de huid niet mooier !! Gezichtsspier oefeningen zijn er volop, kies een methode die u kunt volhouden, het heeft echt resultaat, bijv. voor de kaaklijn en de halsspieren zijn er hele handige apparaatjes te koop waarmee u 2 x per dag maar 2 minuten hoeft te oefenen, en geloof me, het werkt echt, en wat zijn nu tenslotte 4 minuutjes per dag?

Wat zeker niet onbelangrijk is: vermijdt stress, eet en drink zo gezond mogelijk, neem voldoende slaap (dat is voor iedere mens individueel verschillend), rust lekker uit in de buitenlucht, sta zo positief mogelijk in het leven en daar hoort ook bij dat je aardig bent voor jezelf!

Kwalitatief goede producten zijn belangrijk

Het is logisch dat u producten gebruikt die werkzame stoffen bevatten en niet zo maar een smeerseltje om de bovenkant af te dekken.

Bezoek de vakvrouw/-man

Deze kan u tenslotte het beste adviseren wat uw huid het meeste nodig heeft. De vakmensen zijn opgeleid om uw huid te analyseren en advies te geven wat betreft de juiste huidverzorging. Producten die aangepast zijn aan de behoefte van uw huid, conditie en jaargetijde is de beste optie om uw huid zo goed mogelijk in conditie te krijgen en uiteraard te houden. Samen met de vakvrouw/-man kunt u een behandelplan opzetten om zo het beste resultaat te boeken. U kunt deze regelmatige schoonheidsbehandeling dan ook zien als een grote schoonmaak beurt! De gespecialiseerde schoonheidsspecialist(e) heeft nog veel meer in huis om uw huid zo lang mogelijk vitaal en fris te houden zodat u met een tevreden blik in de spiegel kunt kijken.


Reacties
Categorieën