Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

Nieuw: Veet Easy Wax-systeem;Zelf ontharen met salonresultaat

3 min
0

Als vrouw wil je graag continu gladde en zachte benen, zonder daar elke keer veel moeite voor te moeten doen. De introductie van het nieuwe EasyWax systeem van Veet is dan ook een welkome innovatie in ontharingsmogelijkheden.

Nieuw:Veet EasyWax-systeem maakt vrouwenbenen op en top‘fashionable’

Ongewenste haartjes zijn nu nog gemakkelijker te verwijderen met een salonwaardig resultaat. Iets wat ook (top)modellen niet is ontgaan. Van elk model wordt namelijk verwacht dat ze altijd zichtbaar gladde en zachte benen heeft. Ontharingsspecialist Veet was dit jaar officiële sponsor van de Vodafone Londen Fashion Weekend omdat gladde benen perfect samengaan met de laatste mode.

Zelfs effectief op de kortste haartjes

Het nieuwe Veet EasyWax-systeem bestaat uit een innovatieve wasverwarmer met een roll-on applicatie, voor gelijkmatige verdeling van de was. Geen geknoei meer met het verwarmen en het aanbrengen van was.
Het verwarmende systeem zorgt ervoor dat de was op de juiste temperatuur blijft. De was heeft bovendien dezelfde samenstelling als gebruikt wordt door schoonheidsinstituten en werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend op haartjes vanaf 2 mm. De basis van natuurlijke bijenwas maakt de formule geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. Naast de EasyWax-innovatie heeft Veet ook haar Easy Strip en Maxi Formaat Koude Wasstrips en Ontharingscrèmes vernieuwd. Vanaf nu zijn deze producten al effectief op korte haartjes vanaf 1,5 mm en blijven je benen tot wel 4 weken glad. Ontharen is zo een koud kunstje
met optimaal resultaat. Met de producten van Veet, kan het nu iedere dag een rokjesdag zijn.

‘Fashionable’ benen

Tijdens de Londen Fashion Week was Veet dit jaar verantwoordelijk voor de gladde benen van de modellen. Geen overbodige luxe, als je bedenkt dat wereldwijd duizenden mode minnende ogen op de modellen gericht zijn. Nederlands ex-topmodel en catwalkcoach bij Bdifferent, Kim Vos vertelt: “Wanneer je als model bekend genoeg bent om mee te doen met het show “circus”, zoals we het vroeger noemden;van New York naar Milaan,door Londen en eindigen in Parijs, heb je weinig tot geen tijd, laat staat zin, om je benen te waxen. Dat duurde veel te lang, want do-it-yourself-kits bestonden in mijn tijd nog niet. Dus ging je keer op keer scheren met alle
gevolgen van dien. Zeker tijdens het showseizoen is het van modellen-levens-belang dat alles goed verzorgd en voorbereid is: stoppels of ongeschoren lichaamsdelen zijn geen optie. Ik moet toegeven dat ik een beetje jaloers ben op de meiden in Londen, want zo gemakkelijk als ze het je nu maken bij Veet; dat had ik ook wel gewild. Zonder omkijken, alles glad, wat een feest”.

5 tips van ex-topmodel en catwalkcoach Kim Vos:

1. Mooi weer, korte rokjes, hoge hakken en mooie gladde benen die langer lijken. Let op, om ervoor te zorgen dat je benen er mooi uitzien, kan je het beste je benen ontharen de dag voordat je ze in de spotlights zet. Dan is ook de geïrriteerde huid bijgetrokken.

2. Scrubben! Scrub een paar uur voor het ontharen je benen, zodat alle dode huidcellen eraf zijn. Je benen zijn dan extra glad en je merkt dat de haartjes makkelijker hechten aan de was. Het kost een extra handeling, maar het ontharen zelf wordt makkelijker en het resultaat zeker beter.

3. Ga niet een uur voor of binnen een uur na het waxen onder de douche of in bad, omdat de huid dan nog te zacht is en de haarvaatjes nog te veel openstaan. Hierdoor ontstaan er makkelijker irritaties of littekens. Spoel je benen na het ontharen met koud water af. Op die manier gaan de haarvaatjes direct dicht en verminder je de kans op ingroeien en rode plekjes.

4. Na het ontharen gebruik ik regelmatig Pathouli Lavendel- of Ylang Ylang-olie, die de geïrriteerde huid extra goed verzorgt, maar wacht tot minstens een uur na het ontharen voordat je de olie aanbrengt. Dit, omdat de olie anders in het haarvaatje kan komen en de huid minder gemakkelijk herstelt.

5. Benen zijn mooi, zeker met killer heels. Ik zou zeggen: niet zeuren en show off your goodies!
PS. Benen zijn niet alleen in een kort rokje mooi !

Ontharen voor Dummies

Ontharen met producten van Veet kan iedereen. Bekijk hier de instructievideo’s inclusief ontharingstips van Veet. De EasyWax instructievideo is hier te bekijken.
De EasyWax-starterkit is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat voor een consumentenadviesprijs
van €24,99 en de navulling voor €9,99.
De vernieuwde Veet Easy Strip Koude Wasstrips zijn verkrijgbaar per 20 strips, voor een consumentenadviesprijs van €9,99, in de varianten Gevoelige huid en Normale huid.
Of in Maxi Formaat per 40 strips, voor een consumentenadviesprijs van €14,99.


Reacties
Categorieën