Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

Dr. van der Hoog® introduceert vier nieuwe anti-aging maskers

3 min
0

Nieuw: vier anti-aging maskers

Dr. van der Hoog® introduceert een nieuwe lijn maskers tegen expressielijntjes en rimpelvorming.

Tegen expressielijntjes en rimpelvorming. Deze lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke Okra plantenextracten. Okra heeft een krachtige anti-verouderingswerking. Het is klinisch aangetoond dat rimpels met meer dan 25% worden verminderd. De nieuwe maskers zorgen voor een soepele, egale en gladde huid. Het is aan te bevelen om voor een goede huidconditie wekelijks een masker te gebruiken.

Innovatieve maskers voor 40+

Tot op heden was er nauwelijks aanbod in maskers met een anti-verouderingswerking. Wel zien we al jarenlang een enorme stijging in het aanbod van anti-verouderingscrèmes. En dat terwijl maskers doorgaans een krachtig middel zijn, dat direct resultaat geeft voor de uiteenlopende wensen op het gebied van huidverbetering. Nu zijn het vooral jongere vrouwen die maskers gebruiken. Het is voor Dr. van der Hoog de uitdaging om de 40+ vrouw het nut van maskers onder de aandacht te brengen. Daarom introduceert Dr. van der Hoog nu een totale anti-verouderingsmaskerlijn met relevante innovaties.

Vier nieuwe anti-aging maskers van Dr. van der Hoog

De nieuwe anti-aging lijn van Dr. van der Hoog bestaat uit vier verschillende maskers:

Anti-rimpel nachtmasker      Oog- en lipcontourmasker      Liftend hals- en decolleté masker      Anti-rimpel poedermasker

Anti-rimpel nachtmasker

Een masker voor in bed? Jazeker, Dr. van der Hoog ontwikkelde een nieuw, onzichtbaar maskertje dat niet plakt en niet afgeeft. Je spoelt het er de volgende dag weer af, en na het ontwaken zie je direct het prachtige resultaat.

‘s Nachts is celdeling tweemaal zo groot. Door een hoge concentratie werkstoffen ondersteunt het Anti-rimpel nachtmasker dus op het juiste tijdstip de celregeneratie. Het is aan te bevelen het masker één- tot tweemaal per week te gebruiken in plaats van de gebruikelijke nachtcrème. Het resultaat is een soepele, egale en gladde huid. Tube à 50 ml, winkeladviesprijs € 6,99.

Oog- en lipcontourmasker

Rond ogen en lippen worden rimpels het eerst zichtbaar. Juist hiervoor is een anti-rimpelmasker erg nuttig, want vooral deze rimpels vragen om een krachtige oplossing. Door een hoge concentratie werkstoffen geeft dit masker snel resultaat. Voor gladde oog- en lipcontouren.

Het Oog- en lipcontourmasker is ontwikkeld op basis van het Okra plantenextract dat vroegtijdige veroudering tegengaat. Het is parfumvrij. Voor het beste resultaat wordt wekelijks gebruik van een masker aanbevolen. Tube à 20 ml, winkeladviesprijs € 4,99.

Liftend hals- & decolleté masker

Veel vrouwen zijn trots op hun decolleté. Juist bij een mooie jurk met blote hals is het belangrijk dat de huid hier mooi glad is. Vanaf 45+ ontstaan hier vaak rimpels. Alleen een crème volstaat vaak niet. Een masker met een zeer intensieve werking is veel doeltreffender. Het geeft een snelle verbetering van de huid en het liftend effect is direct voelbaar. Dit effect is te danken aan de werking van het toegevoegde zeewierextract. Het resultaat is een mooie, gladde hals en decolleté. Sachet à 10 ml, winkeladviesprijs € 2,29.

Anti-rimpel poedermasker

Het Anti-rimpel poedermasker is een zeer krachtig masker met direct resultaat. Een masker in poedervorm is dé innovatie van Dr. van der Hoog en bevat een zeer hoge concentratie werkstoffen.

Het is veel voordeliger dan het gebruik van dure anti-rimpelcrèmes, waarvan het resultaat niet direct zichtbaar is.

Het masker wordt na het aanbrengen op de huid hard, waardoor de huid voor een korte tijd wordt afgesloten en de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Na gebruik voelt de huid soepel aan en ziet zij er gladder en egaler uit. Het zorgt ook op de lange termijn voor een verbetering van de huidconditie.

Voor het beste resultaat wordt wekelijks gebruik van een masker aanbevolen. Sachet à 15 ml, winkeladviesprijs € 1,99.

Okra

Okra is familie van de katoen- en de cacaoplant. Het werd 3500 jaar geleden in Ethiopië ontdekt.

Okra bevat een complex van peptiden dat de huid gedurende langere tijd ontspant, waardoor gelaatsrimpels aanzienlijk minder worden. Deze actieve, biologische stof vertraagt het verouderingsproces van de cellen. Hierdoor heeft het een egaliserende werking bij de vorming van horizontale en verticale rimpels, kraaienpootjes rond de ogen en rimpeltjes rond de mond. Daarnaast bevat de Okraplant ook vitamine A, thiamine, B6, C, foliumzuur, riboflavine, calcium en zink.

Dr. van der Hoog

Dr. van der Hoog, marktleider in maskers, is al ruim 70 jaar een begrip in de huidverzorging. Alle producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en samengesteld volgens de laatste cosmetische en dermatologische ontwikkelingen. Met een uitgebreid assortiment producten voor elk huidtype en elk verwenmoment. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.

 

Banner 728x90 ebook masker recepten

Reacties
Categorieën