Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Esprit;Voor iedere man en iedere gelegenheid de juiste kleding

2 min
0
Vanwege de naderende feestdagen kijken we voor u eerst naar een outfit die past bij een feestelijk dinertje, cocktailparty of een eerste bezoekje aan de toekomstige schoonouders kortom een gelegenheid waar u zich even goed wilt presenteren?

Gentlement style/zwarte elegantie

Uiteraard is een kostuum altijd een prima optie. U kunt hiervoor bij Esprit zeker slagen en hier uw keus kunnen maken in uw favoriete kleurstelling van effen tot en met een decent streepjes patroon. Keus te over wat dit betreft. Voor een zeer feestelijke outfit kunt u hier uiteraard ook een passende smoking vinden bijv. in een mooie scheerwolmix.

Maar als het wat minder formeel moet is er een ander “feestelijk” alternatief. Bijv. een blazer in een mooie gedekte kleur bijv. in donkerblauw of zwart. Het voordeel van een blazer is dat deze uitstekend te combineren is zoals bijv. met  een effen blauwe, zwarte of zwart met grijze streepjes pantalon.
In dit seizoen zien we weer veel corduroy stoffen terugkomen die gebruikt worden voor blazers. Combineer die met een mooi overhemd en stropdas en u bent voor die gelegenheid  helemaal “het heertje”.
Om de uitgebreide combinatiemogelijkheden in gebruik van de blazer te illustreren. Voor een gezellig etentje kunt u de blazer altijd dragen op bijv. een spijkerbroek. Een blazer is al met al een zeer breed inzetbaar kledingstuk te noemen.

Esprit; trendy lente- en zomermode voor hem en haar7Dark Denim Look

Een nieuwe trend voor dit seizoen zijn de gloednieuwe kleurschakeringen in jeans : zwart, grijs of donkerblauw. Op een jeans kunt u eigenlijk dragen waarin u zich lekker voelt, van een sportief (geblokt) overhemd, T-shirt tot een lekker warm vest of trui.
Dan zijn er de zgn. winterbasics gemaakt van hoogwaardige materialen waarin precies dat detail of die kleur zit die nu nog ontbreekt in uw wintergarderobe. Wat hier opvalt zijn vooral de prachtige truien in nieuwe kleurstellingen zoals o.a. amber, lagoon green, biscay blue, burnt orange.
Wat wij u wel aanraden is dat, bij het uitzoeken van een nieuwe trui in een van de bovengenoemde kleuren,  u er wel op moet letten of de kleur u wel flatteert. Lees hiervoor ook eens de artikelen op deze site met als onderwerp: Styling/belang van kleuren. Deze artikelen zijn niet toepasbaar op de dames maar net zo goed op u heren!

Esprit;Voor iedere man en iedere gelegenheid de juiste kleding 2

Voor hele koude dagen willen we hier ook zeker de aandacht vragen voor wat Esprit noemt: gestructureerd breisel. Dit zijn grof gebreide truien of vesten meestal gemaakt van wolmix in allerlei kleurencombinaties maar ook in effen tinten.

De nieuwe wollen mantels en jacks

Als u de (vries) kou in gaat zijn er dit seizoen ook heerlijke wollen of gewatteerde jassen in allerlei kleuren, lengtes met grote variaties in sluitingen zoals knopen, ritsen, houtje touwtje enz. Van sportieve korte jacks tot jassen in driekwart    lengte.
Vanzelfsprekend mogen de comfortabel te dragen superzachte longsleeves met markante details zoals patches of knoopsluitingen in dit artikel niet ontbreken. Ze zijn vaak gemaakt van katoenen jersey en te vinden in allerlei kleuren, met of zonder opschrift.

Bij dit grote aanbod van kleding kunt u bij Esprit ook die trendy accessoires vinden die u leuk en/of mooi vindt. Om maar enige voorbeelden te noemen: schoenen, sokken, stropdassen, kortom alles wat uw outfit helemaal af maakt!
Maar kijkt u zelf eens op de website van ESPRIT, u zult verrast zijn over het grote en trendy aanbod !

Reacties
Categorieën