Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Ook in de zomer kan je leuk gekleed lekker fietsen.

1 min
0

Ook in de warme zomermaanden is het mogelijk om stijlvol te fietsen.Of je nu op een racefiets, een simpele stadsfiets of mountainbikes voor vrouwen rijdt maakt niet uit: er leuk uitzien, is ook tijdens deze sportieve bezigheid voor iedereen mogelijk!

Hoofddeksels

Beschermende kleding tijdens het fietsen is nodig, maar ziet er per definitie meestal niet echt modieus uit. Toch is het mogelijk om te fietsen wat goed en gezond is voor het lichaam én tegelijkertij kun je er goed uit zien. Kies bijvoorbeeld een helm in een verrassende, zomerse kleur. Let erop dat er aan de achterkant een opening zit, bijv. om je paardenstaart doorheen te doen. Zo zit je haar na tientallen kilometers nog steeds goed! Dit jaar zijn vooral retro-fietshelmen heel trendy. Deze gesloten modellen hebben ingenieuze systemen om toch voldoende ventilatie te bieden en zien er daarnaast ook nog eens erg leuk uit. Bovendien zijn ze ook in allerlei hippe prints verkrijgbaar!

Kleding

In de zomermode dit jaar staat kleur centraal en met name geel komt heel veel aan  bod. Hoewel fietsen en mode een lastige combinatie lijkt, valt hier genoeg te beleven. U kunt opvallende kleurencombinaties maken zowel qua shirt als qua broek. Fiets bijvoorbeeld eens rond in een geel truitje. Niet alleen zorgt de felle kleur ervoor dat je goed opvalt – wel zo veilig! – maar je waant je ook nog eens de toekomstige winnaar van de Tour de France om goed gemotiveerd te blijven! Of ga de winnaar van de Giro d’Italia achterna en draag een roze trui. En wil je het helemaal spectaculair aanpakken? De wereldkampioen wielrennen mag een jaar lang de regenboogtrui aan. Doe er je voordeel mee!

Opvallend genieten!

Zorg ervoor dat je er ook tijdens het fietsen er steeds leuk en modern uitziet. Misschien zullen sommige mensen dat wel een beetje raar vinden, maar je zult zien dat leuke fietskleding ongelooflijk motiverend kan werken. En met de zomertrends van dit jaar (een mix van felle kleuren) val je nog op ook: wel zo veilig!

 


Reacties
Categorieën