Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
2

Krachtig rood haar door de 5 roodnuances van Keune !

1 min
2

Krachtig rood haar

5 roodnuances van Keune met unieke en intensieve kleurkracht

Rood is de kleur van de liefde, de kleur van warmte, passie en intimiteit. Tegenwoordig zien we veel celebrities met mooie roodtinten en ook op de catwalk zien we veel rode coupes terugkomen. Keune introduceert nu een nieuwe serie intensieve roodnuances. De speciale formules van Tinta Color Red Infinity garanderen langere houdbaarheid door sterke pigmentwerking en intensieve dekking. De nuances zijn uniek in kleurkracht.

 

Veel vrouwen die hun haar rood hebben gekleurd vinden dat de haarkleur snel vervaagt. Met de 5 intensieve kleurnuances van Tinta Color Red Infinity is dit verleden tijd. De sterke pigmentwerking en de intensieve dekking bieden een uitzonderlijke houdbaarheid.

Rood is het nieuwe bruin! Of je nu een lichte of donkere huidskleur hebt. Keune heeft voor ieder huidtype een passende roodnuance… van lichtkoper tot donker violetrood. “Voor een perfecte rode haarkleur is het wel belangrijk om je goed laten adviseren door de kapper”, aldus Keune International Educator Jeroen Struijlaart.

Keune Tinta Color

De geavanceerde kleuren van Keune Tinta Color bieden ultieme glans en een

natuurlijke transparantie, in combinatie met een optimale dekking. Hoogwaardige ingrediënten zoals zijdeproteïne en Solamer beschermen het haar en zorgen voor intensieve conditionering. Stralende kleurkracht met een prachtige natuurlijke weerschijn, wordt gecombineerd met optimale verzorgende eigenschappen en een super kwaliteit in verzorging.

Red Enhancing Treatment

Gebruik na het kleuren van het haar een kleurversterkende mousse met rode kleurpigmenten. Red Enhancing Treatment heeft een kleurintensiverende werking op de bestaande haarkleur. Sterke conditionerende en hydraterende werking. Geeft volume en glans. Zeer geschikt voor thuisgebruik en kan dagelijks worden toegepast als een soepele, licht verstevigende kleurconditioner.

Verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons, 200 ml voor 9,95.

Reacties
Categorieën