Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

Een nieuwe kleur haar voelt hetzelfde gevoel als een verliefdheid

2 min
1

Een nieuwe kleur haar voelt hetzelfde gevoel als een verliefdheidSteeds meer vrouwen maar ook mannen willen af en toe wel eens een ander kleurtje in hun haar. Ze weten daardoor inmiddels ook wel welke drie fasen er in het verven van het haar zijn. Weet u het ook?

Wilt u dat het kleurtje in uw haar er zo goed mogelijk uit blijft zien dan moet u er ook wel zorg aan besteden. De speciale haar verzorgingsproducten  beschermen niet alleen het haar zelf maar zorgen er ook voor dat de glans behouden blijft. En uw weet het zelf maar al te goed als uw haar goed zit en bovendien een mooie nieuwe kleur heeft wordt u er ook vrolijker van.

De verzorging van uw haar is het belangrijkste

Een nieuwe kleur haar voelt hetzelfde gevoel als een verliefdheid2Na het kleuren van uw haar moet u uw haar extra goed verzorgen. Daarvoor is alleen een verzorgend middel niet altijd voldoende. Speciale producten voor geverfd haar bevatten speciale ingrediënten die de haarstructuur beschermen en verzorgen. Deze producten bevatten allerlei verzorgende preparaten bijv. Panthenol dat zorgt dat het haaroppervlak mooi glad blijft en dat de ingrediënten diep in het haar dringen en deze van binnenuit versterken. Hierdoor behoudt het haar zijn glans het blijft zacht waardoor het ook beter te kammen is, bovendien zorgt het ervoor dat ook het natte haar niet in de knoop gaat zitten en de kleur langer mooi blijft.

Welke kleur haar is een zaak van uw eigen persoonlijkheid en smaak

Een nieuwe kleur haar voelt hetzelfde gevoel als een verliefdheid3Daarom wisselen steeds meer vrouwen en ook mannen wel eens van haarkleur. Het fijne hiervan is dat door een ander kleurtje in uw haar ook uw humeur vaak weer een  oppepertje krijgt.
Vrouwen met bruin staan vaak te boek als warmhartig, gevoelig en intelligent. Blondines daarentegen zouden levendig, attractief en extrovert zijn en roodharige vrouwen zouden gepassioneerd, interessant zijn en graag experimenteren.

Of dat waar is ? Wie het zeker weet mag het zeggen …….

De Eerste fase vlak na het kleuren; is net als bij ’n dolverliefd stel

Na een bezoekje aan de kapper of na nadat u uw haar zelf een ander kleurtje gegeven heeft voelen veel vrouwen zich even een heel ander mens. Het haar sprankelt van levenslust, voelt stevig aan, het lijkt alsof het meer volume heeft.
En zoals al vaak vermeld; als een vrouw er goed uitziet, ook door een nieuwe kleur haar voelt ze zich happy. Bijna iedere vrouw kan dat gevoel beamen.
Maar wie het haar heeft geverfd weet ook binnen een paar weken de gevolgen voor het haar; de haren hebben hierdoor toch wel wat meer te lijden gehad en hebben dus wel wat meer verzorging nodig zeker wat extra hydratering (vocht).

Tweede fase; Als de kleur wat gaat verbleken

Met de haarkleur is het net als met de liefde; zonder de juiste zorg verbleekt de kleur na een tijdje. De glans wordt minder, het haar wordt droger. Het tevreden gevoel door de nieuwe kleur wordt langzaam minder.

Derde fase; zoals na ’n hevige verliefdheid volgt de kater

Een nieuwe kleur haar voelt hetzelfde gevoel als een verliefdheid4Nu begint de fase van ergernis. Het eerste jubelgevoel slaat om in ergernis. Want aan een nieuw kleurtje zitten ook extra kosten verbonden. In plaats van het opnieuw bijhouden van de nagroei is de interesse er bij velen een beetje af en wordt de verzorging van het kapsel wat minder.
Maar om uw oorspronkelijke jubelstemming langer te behouden is er maar een oplossing en dat is door het aanschaffen van de juiste verzorgingsproducten. Hierdoor zult u het euforisch gevoel van een nieuw kleurtje kunnen verlengen.

Reacties
Categorieën