Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
1

Coole haarkleuren !!

3 min
1

Coole haarkleuren !!Coole haarkleuren deze donkere seizoenen !  Niet alleen de kleuren van de kleding maar ook in de aktuele haartrends voor dit nieuwe herfst- en winterseizoen zijn de toverwoorden: vrolijk en brutaal.

Laat u inspireren door de mooiste en coolste looks van dit seizoen
Het wordt spannend want Beautydiscover laat u de nieuwste trendy kapsels voor de herfst en winter zien.

Op dit moment domineert in de modewereld een individualistische en sterke vrouw. In de nieuwste bioscoopfilms, reclamespots en op de catwalks wordt de nadruk gelegd op de vrouwelijkheid. De allesoverheersende kleur voor de herfst en winter is zwart. Maar deze kleur wordt wel versterkt door krachtige dieprode kleuren, dramatische paarse tinten en/of glanzende, deels zeer heldere kleuren. Vanzelfsprekend dringt deze tendens ook door in de kapperswereld.

De nieuwe haartrends zijn brutaal en cool en hebben meer glamour dan ooit tevoren. Herfst en winter 2008/2009 wordt het seizoen van de femme fatale èn de actieve vrouw, althans volgens L’Oréal.

Er zijn gewaagde trends; op en top vrouwelijk, kapsels met veel volume met een knipoogje naar de jaren 60 van de vorige eeuw. En er zijn heel veel verschillende kleuren te zien.

Daarom laten wij u, nogmaals, de mooiste en kleurijkste kapsels zien van dit seizoen.
Kort of lang haar, met of zonder pony; hieronder staan een aantal afbeeldingen van de aktuele haartrends voor deze herfst en winter.

Volumineuze kapsels

De nieuwste trends van Wella Professionals zijn in dit seizoen de vrouwelijke romantische kapsels. Deze afbeelding hieronder laat de zgn. Big-hair-look zien. Veel volume, veel plukjes in een sterke kleur zijn de kenmerken van deze haarstijl. Ook de porseleinen huidskleur en de rode lippen benadrukken deze licht excentrieke dramatische styling. Zo kan van ieder kapsel een individueel kunstwerk worden gemaakt.

De jaren 80 zijn terug

Sassoon heeft zich dit seizoen laten inspireren door  foto’s van Serge Lutens. Deze foto’s laten een wereld zien van geheimzinnige modellen met porseleinen huidskleur die op een elegante wijze in licht en donker geportretteerd zijn. De nieuwe Spiracle Cutting Technique is afgeleid van het gepantserde schild van de scarabee kever. Net zoals bij deze kever soort lopen de  haarpartijen in elkaar over. Deze techniek laat een levendige en gecontroleerde Look zien met maximale beweging.

Kleuren, kleuren en nog eens kleuren

Bij Mod’s hair Paris zijn de slechte jaren gelukkig voorbij; Hier zie je kleuren zover het oog reikt. Warme tinten en opvallende kniptechnieken worden gecombineerd met opvallende make-ups. Op deze foto kunt u een lange bobstijl zien die aan beide zijkanten in laagjes geknipt is en een pony tot op de neus heeft. De make-up kleuren zijn een mix van roze tot oranjeachtige kleuren waardoor deze look, jong, fris en alles behalve saai is.

Hallo Hollywood !

De haartrends van Marlies Möller doen denken aan de grote filmsterren zoals Sophia Loren of Brigitte Bardot. Bij deze stijl wordt het haar geknipt tot op kinlengte. Een warme bruine kleur geeft een glamourachtig effect. Het haar wordt droog geföhnd met een grote ronde borstel en daarna ingedraaid met kleine rollers. Na ongeveer 15 minuten worden de rollers verwijdert en wordt het haar met de vingers luchtig, maar wel sexy, in de war gebracht en vervolgens gefixeerd met haarlak.

Door en door vrouwelijk

Marlies Möller laat de vrouwelijkheid in haar modellen zien door getoupeerde krullen waarbij volume voorop staat! De basis van deze stijl is de haarlengte van schouder tot kin. Na het föhnen wordt het haar ingedraaid met warmterollers, daarna getoupeerd en tot slot met de vingers in model gebracht.

„De Specialist“

Deze stijl heeft een brutale rond geknipte haarstijl. Om de frisse uitstraling van dit kapsel te onderstrepen wordt het haar in verschillende kleuren blond en koper geverfd bijv. met “Luocolor” van L’Oréal.  In een stervormig patroon vanaf de haarkruin wordt het haar van koperkleurig tot lichtblond gekleurd, de rest van het haar bovenop het hoofd wordt in een intensieve koperkleur gekleurd. Op het voorhoofd platinablonde highlights waardoor een extra WOW effect ontstaat !

„De rode dame“

Deze look van L’Oréal is een fascinerende mix van rood en mahonie bruin. De hoekige kniptechniek heeft een lange pony die over het hele voorhoofd valt. Voor een glamoureus effect wordt er met verschillende kleurnuances gewerkt. In combinatie met gouden accenten is dit de ultieme Discolook.

Spel van vorm en kleur

Of het haar nu kort of lang is, glad of krullend, de kapsel moet absoluut voorzien zijn van een pony. Pony’s komen voor in allerlei variaties en kleuren. Van stralend blonde kleuren tot krachtig kastanjebruin. Verder spelen laagjes en plukjes een rol ook bij de kapsels voor de heren.

Een coole samenwerking

“Glunge” is een trend die glamour en slordigheid combineert. De basis hiervan ligt in kapsels uit de vroege twintiger jaren toen vrouwen begonnen hun haren korter te dragen. Daarbij worden elegante korte kapsels door koele blonde tinten of donker roodachtig glanzende kleuren ondersteund.

Sterke lijnen, volle kleuren

Voor de herfst en winterlooks liet Aveda zich inspireren door de Yawanawa stam uit Brazilië. Veel kleur en sterke lijnen zijn karakteristiek voor deze kapsels met een bijzondere kniptechniek. Aarden kleuren zoals rood en bruin onderstrepen deze duidelijke haarstijl. Uiterst vrouwelijk en makkelijk te veranderen !

Reacties
Categorieën