Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Verzorgingslijn op basis van arganolie en cactusvijgolie “Abgur”

2 min
0

Argan olie is een zeldzame Marokkaanse olie en wordt ook wel het goud van Marokko genoemd door haar unieke cosmetische en medische eigenschappen.

Gezonder.nu introduceert een nieuwe verzorgingslijn “Abgur” op deze basis van deze olie. Hier kunt u er wat meer over lezen.

Verzorgingsproducten van ABGUR bevatten de volgende inhoudsstoffen:

Pure koudgeperste cactusvijgolie heeft een ongekend hoog percentage Tocopherol (Vitamine E). Op basis van deze pure 100% cosmetische arganolie en uiterst kostbare 100% pure cactusvijgolie zijn er dag- en nachtcrèmes ontwikkeld. Het resultaat, de biologische gezichts- en lichaamsverzorgingslijn Abgur, is vanaf heden verkrijgbaar in de Benelux De crèmes hebben meer dan 99% natuurlijke ingrediënten waarvan meer dan 94% van biologische herkomst.
Ze zijn klinisch getest door het Duitse instituut Dermatest met predicaat “zeer goed”.
Deze lijn wordt gecomplementeerd door reinigingsproducten met een premium kwaliteit zwarte zeep met eucalyptus en pure ghassoulpoeder.
Abgur, staat garant voor duurzame productie met respect voor de natuur en ondersteunt de organisatie Migdev (migdev.org) zowel financieel als met kennis om de traditionele productie van coöperaties naar internationale standaards mogelijk te maken. Vele berbervrouwen kunnen hierdoor in hun bestaan voorzien en de regio wordt verder ontwikkeld. Door de intensieve samenwerking heeft Abgur controle over het gehele productieproces vanaf de selectie van de noten en vruchten in Marokko, de productiemethoden, opslag en het verpakken volgens de hoogste normen.


Naast de cosmetische lijn wordt zowel een koudgeperste als handgeperste culinaire arganolie aangeboden, die als voedingsmiddel of als voedingssupplement van binnenuit de huid kan voeden door het extreem hoge gehalte aan vitamine E.
Alle producten zijn biologisch gecertificeerd door Cosmebio of Ecocert en bevatten geen onnodige of schadelijke chemicaliën, parabenen, kleurstoffen of synthetische geurstoffen. De producten zijn volledig dierproefvrij.

De volledige productlijn is verkrijgbaar via Gezonder.nu (www.gezonder.nu)

Gezonder.nu levert natuurlijke verzorgingsproducten op basis van arganolie, cactusvijgolie en Ayervedische producten. Daarnaast selecteerden we gezonde culinaire oliën op duurzame wijze geproduceerd. Bestellen kan online of via een van onze resellers.
Email : info@gezonder.nu
www.gezonder.nu

Marga Dobma

Reacties
Categorieën