Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
2

Ayurvedische Cosmetica, natuurlijke verzorging uit India

3 min
2

Gezonder.nu introduceert ’n aantal nieuwe producten. Kama Ayurveda omvat een complete verzorgingslijn en onderscheidt zich door 100% pure Ayutvedische ingrediënten, zonder andere toevoegingen.

Inleiding

Jarenlange research, uitgebalanceerde formules en tradionionele biologische teelt van de kruiden met koud geperste oliën (waardoor de aanwezige werkstoffen beter hun werk kunnen doen) maken deze Ayurvedische producten authentiek.

Kama maakt gebruik van diverse biologische ingrediënten die nog steeds door leden van inheemse Indiase stammen worden verzameld voor het ontwikkelen van dit product.

Dit betekent dat er geen kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen, dierlijke ingrediënten, petrochemische producten, parabenen, urea, propyleenglycol en sulfaten in zijn verwerkt.

De producten zijn goedgekeurd door de laboratoria van AVP en het Indiase Departement van Wetenschap en Technologie, die garant staan voor een strikte controle, kwaliteit en toepassingsgebied. Zij stellen zeer hoge eisen betreffende onderzoek en ontwikkeling in de navolging op en verspreiding van de oude Ayurvedische geschriften.

Alle Kama Ayurvedische producten voldoen aan internationale standaarden en worden niet op dieren getest. Kama producten beschikken over uitgebalanceerde eigenschappen die het algemeen welbevinden en schoonheid bevorderen zowel in- als uitwendig.

De Kama Ayurveda lijn bestaat uit een uitgebreide collectie voor de verzorging van het hele lichaam,  heeft bovendien een mooie lichaamsolie, en een douchelijn.

Van verschillende producten zijn hele mooie cadeauboxen te koop  bijvoorbeeld voor de komende feestdagen.  

Gezonder.nu heeft een mooie prijs voor de kerstpuzzel van 2009 ter beschikking gesteld. Dit is een antirimpel arganolie (100ml) met cactusvijolie (figue de barbarie) ter waarde van € 34,-

Enkele bijzondere producten wil ik u niet onthouden.

Kumkumadi “Miraculous Beauty Fluid”

Dit product staat voor een schoonheidsbehandeling met essentiële oliën en kruiden. Het verbetert en herstelt de textuur van de huid. Deze unieke combinatie van oliën en kruiden is geformuleerd om de huid gezond en jong te maken. Het zeldzame kruid Saffraan geeft de huid een prachtige kleur en voedt de huid intensief. Indische bestanddelen uit de Banyan Boom verwijderen fijne lijntjes van het gezicht. Sandelhout, Vetiver, en Lotus koelen en reinigen de huiden verminderen pigment vlekken.

Zoethout werkt antiseptische, het beschermt tegen bacteriële en schimmelinfecties. Ook helpt het met de verbetering van de huid textuur.

Hoe kunt u dit het beste gebruiken:

voor spaarzaam, een paar druppels (vooral op de vette of gecombineerde huid) is al genoeg, omdat dit serum zeer rijk is. Dit product werkt nog beter als u het gezicht eerst vochtig maakt met behulp van Kama’s Pure Rosewater, dan de Kumkumadi aanbrengen.

MRIDUL zeep vrije gezichtsreiniger

Een combinatie van traditionele kruiden, zoals granen en peulvruchten die zachtjes de huid reinigt. De ingrediënten van o.a. amandel, neem, sandelhout, roos en venkel zorgen ervoor dat uw gezicht er stralend en frist uit gaat zien. De haver zorgt ervoor dat uw huid zacht gescrubt en gereinigd wordt. De in het product verwerkte rozenblaadjes verkoelen de huid.

Lavanya “Natuurlijk Plantaardig Masker”
Dit product reinigt en zuivert de huid. Hierdoor gaat de huid gloeien en wordt de celdeling gestimuleerd. In de Ayurveda wordt dit masker ook toegepast als een behandeling tegen  acne en vlekken.De ingrediënten kalmoes en zoethout houdt de huid jong en heeft antibacteriële eigenschappen. Lavanya masker, zuivert de huid grondig. Maakt de huid glad, stralend en verfrist.

Speciaal voor u de introductie van de douchelijn

LES JARDINS D’ INDE -CYPRESS ORANGE is de douche cypresse orange lijn van Kama

“Cypress Orange Essentiele olie”

Deze producten werken rustgevend en hebben een fris

en fruitig aroma. De etherische Orange olie (ofwel gewoon sinaasappelolie) die in deze producten is verwerkt zorgen zorgen voor een heilzame algehele  ontspanning.Voor de bereiding van de ‘Jardins D ‘Inde’ producten wordt zo schoon mogelijk gewerkt met natuurlijke producten. Aleen ingredienten met de allerbeste kwaliteit worden hiervoor gebruikt. Zo ook een zuivere etherische olie met alle voordelen die de Aromatherapie aan u te bieden heeft.Bovendien maakt de etherische olie het haar en de huid soepel en zacht.

De producten van deze lijn bestaan uit: shampoo, conditioner, douchegel en body lotion.    

Reacties
Categorieën