Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Producten op basis van 100% biologische Arganolie

2 min
0

Gezichtsvormen en kapsels. Deel II31Heerlijk voor de verzorging voor gezicht en lichaam.

Alweer nieuwe huidverzorgingsproducten zult u misschien wel denken. Inderdaad, maar producten gemaakt op basis van 100% biologische Arganolie zijn zo speciaal dat wij u daarom deze informatie niet willen onthouden.

De gourmets onder u zullen zeker al eens van Arganolie hebben gehoord. Want deze kostbare olie is niet alleen zeer gezond maar ook bijzonder van smaak en dus heerlijk te gebruiken in bijzondere gerechten. Maar men heeft inmiddels ook ontdekt dat deze olie niet alleen gezond is voor de inwendige mens maar ook bijzonder heilzaam is voor gebruik in huidverzorgingsproducten. Deze fantastische product is te bestellen bij”:

www.gezonder.nu

Graag wil ik u wat meer vertellen deze bijzondere olie

Deze olie wordt ook wel “goud van Marokko”genoemd, niet alleen vanwege de moeizame en daardoor kostbare productie, maar vooral door de vele helende eigenschappen, zoals o.a. het bestrijden van eczeem, striae en cellulite. (Lees over deze laatste twee vervelende cosmetische afwijkingen ook de eerder door ondergetekende geschreven artikelen op deze site).

Arganolie wordt gewonnen uit de pitten van de arganvruchten (meerdere pitten in een vrucht) die eens in de twee jaren aan de Arganboom (Argania Spinosa) groeien en die 18 x harder zijn dan een hazelnoot. Uit deze druppelvormige pitten ter grootte van zonnebloempitten wordt de kostbare geurige goudgele olie gewonnen. De Arganboom groeit al meer dan 80 miljoen jaar in het onherbergzame zuiden van Marokko in het gebied rondom de stad Agadir. Deze boom kan wel 10 meter hoog worden en een diameter bereiken van 15 meter.

Cosmetische arganolie

Bij de Arganolie die voor cosmetische doeleinden wordt gebruikt worden de pitten niet geroosterd maar puur geperst. Daardoor zijn er ruim 30 kg pitten nodig voor één liter cosmetische arganolie. Hierna wordt de olie 2x gefilterd en direct afgevuld in flacons waaraan een geringe hoeveelheid kruiden, natuurlijke essences of etherische oliën wordt toegevoegd.

Huidvriendelijke eigenschappen arganolie.

De arganolie is zeer rijk aan vitamine E en heeft antioxiderende eigenschappen. Beide factoren zijn essentieel in de strijd tegen huidveroudering.

Na opbrengen en licht inmasseren wordt de olie meteen in de huid opgenomen en zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtigheidsgraad van de huid instant gehouden wordt (hydraterende werking).

Door zijn fantastische en huidvriendelijke werking kan deze olie direct worden aangebracht op zowel huid, haar als nagels.

Door bovenstaande eigenschappen heeft deze olie een fantastische en dus heilzame werking op acne, kloven en huidvlekken (bijv. levervlekken en de zgn. ouderdomsvlekken). Maar ook heerlijk voor het haar en de nagels.

Bij de firma: GEZONDER.NU kunt u online deze speciale producten op basis van 100% biologische argaonolie bestellen:

www.gezonder.nu

info@gezonder.nu

tel.nr.040-2377955

  • Anti-rimpel nachtcrème (omdat de celdeling ‘s nachts het grootste is heeft de huid daardoor ’s nachts het meest voordeel van deze heerlijke olie met zijn heilzame eigenschappen) Geschikt voor alle huidtypen vanaf 30 jaar omdat dan de eerste rimpeltjes zichtbaar worden. (Samenstelling: 70% cosmetische arganolie + 20% shea butter, 10% neroli, – en vanille extracten).
  • Arganolie rijk aan Vitamine E (Samenstelling : 100% cosmetische arganolie) Te gebruiken tegen: rimpels, ouderdomsvlekken, geïrriteerde huid, kalknagels en breekbare nagels.

 

Reacties
Categorieën