Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
3 min
0

Nieuws zowel voor u als klant als voor de vakvrouw/man !

3 min
0

Vernieuwende cosm. behandelingen volgen elkaar steeds sneller op. De redactie was in de gelegenheid kennis te maken met enige nieuwe behandelingen/behandelingsmethoden en producten.

– BDR – Nieuws op wereldniveau !

Het eerste wat ik zei nadat ik een professionele behandeling met deze methode had ondergaan was: ”Als ik zelf weer een schoonheidssalon zou willen beginnen hoefde ik niet lang na te denken met welke methode en apparatuur ik zou gaan werken:

BDR (Beauty Defect Repair).

Zowel voor de behandelaar (schoonheidsspecialist(e) als de cliënt is dit een fantastische methode. Ook ondergetekende vond het heerlijk en het eindeffect was opmerkelijk te noemen !

De schoonheidsspecialist

is met deze de uitgekiende apparatuur (zie afbeelding links)  in staat maar liefst 15 verschillende professionele huidbehandelingen te geven.

Deze behandelingen worden gegeven  met de op deze afbeelding zichtbare apparatuur op standaard in combinatie met cosmetische producten die exact aansluiten bij het te behandelen huidtype en/of huidproblemen.

De cliënt in het schoonheidsinstituut

Doordat de apparatuur precies kan worden ingesteld en het gebruik helemaal toegepast wordt op het huidbeeld en de hierdoor te bereiken verbeteringen, is het scala van mogelijkheden niet alleen verbluffend mooi in te zetten maar de resultaten voor de cliënt zelf zijn verbluffend te noemen.
Om maar een paar behandelingsmogelijkheden te noemen:

– gebrek aan spankracht en elasticiteit van de huid
– leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
– zonbeschadigde huid
– te strak aangespannen gezichtsspieren
– ouderdoms-/pigmentvlekken (zgn. levervlekken)
– couperose
– reduceren van littekens (bijv. door acne)
– voor een droge en ruwe huid
– vergrote poriën en onzuivere huid
– voor een hele gevoelige huid
– als voor- en nabehandeling bij een medische ingreep (na bijv. een rimpelbehandeling door  injecties of een chirurgische facelift)

De speciale Beauty Defect Repair verzorgingsproducten worden onmiddellijk geadsorbeerd en beginnen zo, tijdens de behandeling maar ook door het thuisgebruik hun werking. Speciale massages zorgen voor een aangenaam wellness-effect en maken het gezicht meer ontspannen en jonger!

Wilt u meer weten waar u terecht kunt voor deze behandelingsmethode of wilt u, als schoonheidsspecialist(e) of huidtherapeut  meer weten over deze methode? Hier vindt u alles wat u wilt weten.

Een unieke warme- en/op koude massage-sensatie met LAVA SHELLS

Al duizenden jaren gebruiken de eilandbewoners van de Filippijnen deze prachtige grote schelpen. Ze eten de hierin levende mosselen. Meestal werden deze schelpen gewoon weggegooid. Totdat PerfectSense™Professional een manier wist te vinden om deze schelpen een tweede leven te gunnen.

Hiervoor worden ze eerst grondig gereinigd, gesorteerd en wat overblijft is een prachtig ergonomisch en veelzijdig stukje gereedschap waarmee een fantastische massage te geven is!  Want deze schelpen zijn licht van gewicht en makkelijk te hanteren.

Deze grote, mooie gepolijste schelpen kunnen, door hiervoor speciaal ontwikkelde natuurlijk stoffen, zowel lekker warm als ijskoud worden gebruikt voor het geven of ondergaan van een heerlijke massage!
Door gebruik van warme schelpen is o.a. het bindweefsel van de huid makkelijker te manipuleren waardoor de huid soepeler wordt en daarmee kunnen bijv.verklevingen en spierknopen in de huid weggemasseerd worden. De client ervaart door een massage met warme schelpen een diepe ontspanning.

Nog een voordeel van het gebruik van deze schelpen voor het geven van een warme massage: de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de hierna opgebrachte cosmetische producten beter worden opgenomen door de huid, waardoor ze nog meer effect hebben.

Ook het effect door het gebruik van koude schelpen is ook niet gering o.a. pijnverzachtend en vermindering van spierkrampen.

Deze Lava Shells (zie afb.) bevatten pure energie uit de aarde en zijn uitgerust met natuurlijke mineralen; daarom zijn ze:

– milieuvriendelijk
– zonder kleurstoffen
– biologisch afbreekbare materialen

Wilt u weten waar u terecht kunt voor deze behandelingsmethode of wilt u, als

schoonheidsspecialist(e)/huidtherapeut  meer weten over deze methode? Hier vindt u alles wat u wilt weten.

KAé, respecteert UW HUID en bevat als basisingrediënt ARGANOLIE uit Marokko

Kaé combineerty de buitengewone eigenschappen van Arganolie met de helende krachten van aromatische essentiele olien in een complete huid- en haarverzorgingslijn.

De fantastische eigenschappen van de uit Marokko afkomstige Arganolie (van de Arganboom zie het eerder geschreven artikel   …) zijn inmiddels wel vrij bekend.

Om er nog maar even enige te noemen:

Een hoog Vit. E gehalte en de onverzadigde vetzuren hydrateren (bevochtigen) ) en beschermen uw huid. Door de toevoeging van etherische olien aan de Arganolie bevatten deze producten veel geconcentreerde actieve ingrediënten en daardoor zijn slechts een of twee druppeltjes voldoende.
Kae producten zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert.

KAE heeft een groot aantal verzorgingsproducten bestemd voor:

Gezichtsverzorging
Hammamverzorging
Lichaamsverzorging
Haarverzorging

Wilt u meer weten waar u terecht kunt voor deze behandelingsmethode of wilt u, als schoonheidsspecialist(e) of huidtherapeut  meer weten over deze methode ? Hier vindt u alles wat u wilt weten.

Marga Dobma

Reacties
Categorieën