Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Wilde kersen uit de Provence

2 min
0

De lente collectie van L’Occitane

Een bijzondere boom in de Provence is de wilde kersenboom. De kleine, donkere vruchten smaken ons wat bitter, maar vogels kunnen de wilde kersen niet weerstaan. Het is daarom niet verwonderlijk dat deze vruchten ook wel ‘vogel kersen’ worden genoemd. De ‘wild cherry tree’ is de inspiratie voor een nieuwe lijn die L’Occitane uitbrengt voor het begin van de lente. 

Wild Cherry Tree Eau de Toilette

– 50 ml – 32,00 EURO

Een zachte geur die tegelijkertijd ‘fruity’ en ‘woody’ is. De sprankelende geur van de zachte kersenbloesem, gecombineerd met wilde bessen op een houtachtige basis. Verras je liefde met deze nieuwe, limited edition van L’Occitane.

Top: wilde bessen, citroen

Hart: kersenbloesem, roos

Basis: cederhout, sandelhout en musk

Wild Cherry Tree Stick Solid Perfume – 5 ml – 13,00 EURO

Een handig en heerlijk product om altijd bij je te hebben. Een solid perfume is de nieuwe beauty must have die altijd in je tas aanwezig is. Perfect voor ‘fragrant touch-ups’ gedurende de dag.

Wild Cherry Tree  Scented Candle – 200 gr – 25,00 EURO

Breng de natuur in je huis, ruik de Provence en geniet van de sfeervolle omgeving. Laat je huis net zo lekker ruiken als jezelf met een wild cherry kaars of met een parfum diffuser, een wild cherry perfume refill van 100 ml kost 9,50 EURO.

Naast de Wild Cherry Tree collectie is ook de Cherry Blossom collectie uitgebreid met de volgende producten:

Cherry Blossom Eau de Toilette – 50 ml – 32,00 EURO

Deze vrouwelijke, lente frisheid is nu ook verkrijgbaar in een flacon van 50ml. Ideaal voor vakanties of voor kleine budgetten!

Cherry Blossom Soft Body Cream – 250 ml – 32,50 EURO

De body cream is verrijkt met kersenolie, de crème is licht en zijdezacht en voedt de huid optimaal, waardoor de huid weer soepel aanvoelt.  Laat je lichaam ruiken als een frisse wind van kersenbloesem. De licht geparfumeerde crème is een beleving van puur welzijn.

Cherry Blossom Soap – 50 gr – 2,50 EURO

De zeep is gemaakt met botanische ingrediënten om de handen en het lichaam te reinigen zonder uit te drogen. De mooie bloemvorm geeft de badkamer een extra decoratie.

Cherry Blossom Gentle Shampoo & Gentle Conditioner – 250 ml – 13,00/14,50 EURO

Deze geconcentreerde shampoo is zacht als fluweel en bevat kersen en graan extracten. De tedere en frisse shampoo maakt het haar gezond en glanzend. De volle en romige conditioner ontklit het haar direct.

De producten van L’Occitane zijn niet getest op dieren.

L’Occitane gebruikt braille op het merendeel van haar productverpakkingen.

1 jaar beauty bij bol.comt>

Reacties
Categorieën