Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
0

Een pony is de trend op dit moment

2 min
0

Een pony is de trend op dit momentPlukjes, recht of op de oosterse manier recht en hoekig, een pony is op dit ogenblik de nieuwste trend bij de celebraties en is bovendien op en top vrouwelijk. Welke pony staat het beste bij welke gezichtsvorm, hoe moet u uw haren stylen en wat kan op dit moment echt niet meer.

Mooie piekjes/plukjes

Door uw pony in plukjes te laten knippen komt er beweging in uw kapsels, zelfs als u van nature heel fijn haar heeft. Tijdens het föhnen moet u steeds met uw handen door uw haar strijken. Anti- statische crème verhinderd dat het haar gaat pluizen. Als uw kapsel eenmaal gestyled is kunt u het beste een aantal strengetjes met een stylingcrème bewerken en in plukjes trekken. Niet te veel crème gebruiken anders worden de plukjes te zwaar en dan gaat het haar tegen elkaar zitten zodat het plukjes effect teniet wordt gedaan.

Slimme laagjes

Een ideaal kapsel voor fijne en middelfijne haarsoorten is de bobline.
Het beste kunt u tijdens het stylen van uw kapsel met uw vingers flink door uw haren gaan en tot slot enige plukjes met gel of was bewerken.

U kunt door gebruik van haar sieraden uw nieuwe kapsel er steeds anders uit laten zien.

Er zijn allerlei voorbeelden van prachtige kapsels bijv. voor de komende feestdagen.

U kunt door middel van haarsieraden uw kapsel een glamorous effect geven  bijv. een mooie kam, clip, speld. Ook kunt u met een mooie speld uw pony voor een gelegenheid ook uit uw gezicht halen.

In de onlineshop van HairAffair (klick op de banner)vindt u alle mooie haaraccessoires   van de afbeeldingen en nog veel meer.

Rechte lijnen

Een recht geknipte pony is ideaal voor glad haar en geeft uw haren meer volume. Na het wassen kunt u uw kapsel het beste föhnen met een grote ronde borstel en vervolgens gladmaken door een straightener. Wat glansspray tot slot en u bent klaar.

Wanneer zou een pony mooi kunnen zijn?

I.  Door een pony krijgt uw gezicht een mooie omlijsting.

II. Net als door make-up kunt u door een pony uw gezicht veranderen.

ENIGE VOORBEELDEN:

U kunt uw hoge voorhoofd prima door een pony camoufleren

Een lange gezichtsvorm lijkt door een pony optisch korter

Als de pony de juiste lengte heeft kunt u hiermee de  nadruk vestigen op de ogen en jukbeenderen.

Een nieuwe look

Als u eens een ander kapsel wilt hoeft u daarvoor niet een totaal andere coupe te laten maken. Door een pony krijgt lang haar meteen een heel andere styling. Omdat het haar heel snel bijgroeit kunt u de pony dan eens helemaal recht, dan weer een (zie afbeelding) juist ongelijk laten knippen.

Makkelijk in onderhoud

Soms hoeft u alleen maar uw pony te wassen waardoor uw gehele kapsel er toch weer fris en gestyled uitziet. Maar u moet uw pony wel om de 4 tot 6 weken laten bijknippen. Er bestaan kappers die deze service zelfs kosteloos aanbieden. Is dat bij uw kapper niet mogelijk kunt u natuurlijk ook altijd proberen uw pony zelf wat bij te knippen.

Makkelijke te stylen

Door middel van crèmes, spray´s, wachs of gel  kunt u uw pony steeds weer opnieuw stylen. Als u uw pony er heel trendy piekerig uit wilt laten zien kunt u dat het beste bereiken door de haren strengetje voor strengetje met een straightener te bewerken. Let u er vooral wel op dat de temperatuur hiervan niet te hoog mag zijn!

Reacties
Categorieën