Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
0 min
0

Neemboom-ondergoed tegen cellulitis

0 min
0

Neemboom-ondergoed tegen cellulitis (sinaasappelhuid)

Ondergoed geïmpregneerd met extracten van de Indiase neemboom en zilverdraad belooft het nieuwe wondermiddel tegen cellulitis te zijn.

Een Indiase ondergoedproducent beweert dat zijn slipjes met neemolie, basilicumblaadjes en puur zilver de huid zichtbaar zachter en gladder maakt en ook nog eens bescherming biedt tegen infecties. Daar komt bij dat het ‘wonderondergoed’ ook de sinaasappelhuid zou aanpakken. De neemboom is een type mahonieboom die in India bekend staat om zijn helende krachten en in Azië al langer gebruikt wordt als ingrediënt in huidverzorgingsproducten, aldus de Britse krant The Telegraph vrijdag ll.

Sexy lingerie

©ANP

Op het moment is het anticellulitis-ondergoed alleen verkrijgbaar in de vorm van shorts en t-shirts maar de producent Advantage Organic is op het moment bezig met het produceren van een lingerielijn voor de westerse markt. Rajiv Rai Sachdev, eigenaar van het ondergoedlabel, vertelt: “De stof van het ondergoed is erg goed voor je huid, het voorkomt rimpels en verhelpt allerlei infecties.”

Bron: © NU.nl/Styletoday

08.02.2010. 13:16 Bewerken

Op dit artikel is nog niet gereageerd.

Reacties
Categorieën