Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Prachtige makeup van Fresh Minerals en de Dermaroller Therapie

1 min
0

Wilt u een makeup die u huid niet verstopt? Hieronder vindt u het antwoord. Bovendien kunt u hier wat lezen over de Dermaroller Therapie.

Prachtige makeup van Fresh Minerals

De producten van Fresh Minerals bevatten 100% zuivere mineralen. Geen talk, olie, conserveringsmiddelen, geurstoffen, vulstoffen of binders die de huid allemaal zouden kunnen verstoppen.

Toegevoegde vitamines zoals A,C en E geven de producten een anti-aging werking. Titanium en Zink zorgen dat de producten bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van de zon met factor 25, en zorgen er tevens voor dat de huid kalmeert na bijvoorbeeld een peeling of een micro-dermabrasie behandeling. Ook acne huiden verbeteren bij het gebruik van deze producten omdat deze make-up de huid niet verstopt.

Kortom: Wilt u make-up gebruiken en tegelijk uw huid verzorgen dan zijn de producten van Fresh Minerals zeker een aanrader !

Door het brede kleuren assortiment is dit merk in staat voor iedereen een passende kleur foundation te vinden. Voor advies en laten doen van een eventuele kleurtest kunt u bellen voor het maken van een afspraak.

Dermaroller Therapie

Met de Dermaroller kunt u een revolutionaire behandeling doen. De medische Dermaroller (hiermee wordt gewerkt in de Cosmetische klinieken en in de erkende schoonheidssalons) bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte die over de huid van het gezicht gerold worden. Door de microscopische perforaties (hele kleine, niet zichtbare gaatjes die hierdoor ontstaan) wordt de huid aangezet tot herstel en dat betekent meer collageen en elastine aanmaak. Met als gevolg dat de huid hierdoor steviger wordt. Dat betekent: JONGER EN VITALER.

De professionele behandeling wordt dus in de instituten gedaan en voor thuisgebruik mag u zelf 1 x per 5 dagen deze roller gebruiken. Echter wel in combinatie met de juiste zuivere en reparerende producten,. Dit is echt heel belangrijk omdat door de roller de ingrediënten veel dieper in de huid kunnen doordringen en dus meer effect hebben.

Reacties
Categorieën