Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
1

Camouflerende koortslipcrème draagt bij aan zelfvertrouwen

2 min
1

Dit is de lancering van de eerste koortslipcrème die geneest en bovendien camoufleert!

Inleiding

In de winter is een beetje zon natuurlijk heerlijk, maar de zon kan ook een nadelige invloed hebben en soms een tijdelijk verlaging van ons immuniteitssysteem veroorzaken.

Dit is trouwens het gehele jaar door zo. Om allerlei redenen kan ons immuniteitssysteem (afweersysteem van het lichaam) wat verzwakt raken en dan krijgen sommige mensen, zowel mannen als vrouwen een koortslip. 

De oorzaak van een koortslip

Een koortslip wordt veroorzaakt door het Herpes Simplex virus (er bestaan twee varianten van dit virus). Van het zgn. Type I kun je infecties krijgen aan mond, wang- en neusslijmvliezen. Dit virus is heel erg besmettelijk. De besmetting van anderen gebeurd door direct contact met huid- of slijmvliezen door het vocht dat in de blaasjes zit. Dus door aanraking, met name vrijen en zoenen kan je een besmetting oplopen. Als het virus eenmaal in je lichaam zit kom je er niet meer vanaf. Het virus blijft zitten in zenuwcellen en als je afweersysteem (witte bloedcellen) wat verzwakt raken bijv. door een griepje, menstruatie, stress, beschadiging van het slijmvlies in je mond, of de zon dan grijpt het virus weer zijn kans en je hebt opnieuw te maken met een zgn. koortslip.

Zodra je voelt dat er in de buurt van je mond wat prikkeling ontstaat kun je al maatregelen nemen. En hiertegen is nu een nieuwe crème op de markt gekomen:

 

Fenistil  Penciclovir 10mg/g.

Fenistil Penciclovir Gekleurde koortlipcrème  is de eerste en enige zowel genezende als camouflerende koortslipcrème. Deze crème versnelt de genezing, camoufleert de koortslip (wel prettig want niemand vindt het fijn als je het idee hebt dat iedereen het ziet/ofwel er naar kijkt!) en bovendien verkort deze crèeme de duur van de pijn!

Deze crème bevat de bekende antivirale werkzame stof Penciclovir en daarnaast een

pigment dat past bij de kleur van de huid. Uit onderzoek (Kwalitatief Duits marketingonderzoek, Novartis, 2011) blijkt dat 73% van de mensen met een koortslip een gekleurde koortslipcrème aan anderen zouden aanbevelen.


Reacties
Categorieën