Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
2 min
2

Haarkleuren met natuurlijke middelen

2 min
2

Door onvakkundig verven van haren, gebruikte chemische producten en de haar problemen die hierdoor kunnen ontstaan, vragen steeds meer mensen naar producten voor haarkleuring die niet schadelijk zijn voor haar en/of hoofdhuid. Er bestaat nu een kapsalon die deze wensen ter harte heeft genomen.

Inleiding

De terugkerende kapperafspraak is voor de meeste mensen geen straf. Je haar is er echter niet altijd even blij mee. De producten die de kapper gebruikt, vooral voor dat nieuwe kleurtje, staan bol van de chemicaliën.

Instituut Haar & Gezondheid

Dit is echter niet bij alle kappers het geval.

Bij Salon Haar & Gezondheid worden 100% natuurlijke producten gebruikt. Het wordt niet op dieren getest, is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Mensen leven en eten bewuster en daar hoort haarkleuren ook bij. Na lang experimenteren hebben ze hier dertig verschillende tinten biologische haarverf ontwikkeld op basis van plantaardige kleurpoeders.

Hierdoor krijgt u gegarandeerd gezonde, glanzende lokken krijgt zonder prikkende hoofdhuid.

Een natuurlijke kleuring heeft toch ook wel enkele beperkingen

De kleuringen zijn niet permanent, maar blijven ongeveer zes tot acht weken zichtbaar. Echter blonderen is en blijft niet mogelijk met natuurlijke producten.

Het grote voordeel is uiteraard wel dat de kleuringen zowel goed voor je haar zijn als voor het milieu!

In deze kapsalon werkt men met kleurnuances en belangrijk hierbij is de basishaarkleur. Hoe meer grijs er in het haar voorkomt hoe lichter het eindresultaat zal zijn. Het grijze haar krijgt toch weer een mooi kleurtje en dat is uiteindelijk wat de klanten willen. Als resultaat een natuurlijke haarkleur zonder zichtbare uitgroei.

Het klaarmaken van de natuurlijke haarkleurings producten

U kunt alles nog eens bekijken op de website van:

www.instituuthaarengezondheid.nl

Massageborstel voor de hoofdhuid

Wat hier zeker nog even vermeld moet worden is de trillende massageborstel van Räje voor een massage van de hoofdhuid  ?
Door het gebruik van deze borstel worden de gevoelige zenuwuiteinden van uw hoofdhuid geprikkeld. Dode opperhuidcellen worden losgemaakt. Door massage bevordert u de bloeddoorstroming van de hoofdhuid, waardoor deze gezonder blijft. Het stimuleert de haarzakjes, kan haargroei stimuleren en overmatig haaruitval belemmeren. De massageborstel van Räje maakt het zelf masseren van de hoofdhuid tot een eenvoudige en bovendien aangename bezigheid !

Deze borstel is online te bekijken en ook te bestellen via www.massageborstel.nl

Reacties
Categorieën