Geen categorie
Lillian Nelissen
Geen categorie
1 min
0

Trucjes met mascara om de vorm van ogen te veranderen

1 min
0

Trucjes met mascara om de vorm van ogen te veranderenEr bestaan allerlei manieren om, optisch gezien, veranderingen aan te brengen in het gezicht door bepaalde technieken bijv. door middel van kleuren enz.  De ogen kunnen niet alleen door oogschaduw en eyeliner maar ook door mascara optisch wat verandert worden.

Ovale ogen

Mooi omhoog krullende wimpers zijn een fraaie omlijsting voor de ogen. Het beste kunt u mascara altijd opbrengen van binnen naar buiten. Herhaal deze bewerking zodat alle haartjes ook goed in de mascara gezet worden. Zijn uw wimpers naar uw mening te dun?

Laat  de mascara dan een minuutje drogen en breng vervolgens nog minstens een laagje aan. Zo lijken de wimpers dikker. (Eventueel nog een derde laag, maar borstelt dan wel goed na met een schoon droog wimperkammetje anders komen er korreltjes/braampjes op de wimpers en dat ziet er slordig uit).

Ronde ogen

Breng de mascara alleen aan op de bovenste wimpers en doe dit dan  ook behoorlijk dik. Gebruik hiervoor ook een diepzwarte kleur. Volle wimpers accentueren de ogen en geven een sexy look.

Een ronde vorm van ogen is mooi maar ook vaak een beetje kinderlijk. Is dit bij u het geval kunt u de mascara het beste schuin naar boven opbrengen alleen op de bovenste wimpers. Hierdoor lijken de ogen wat minder rond.

Trucjes met mascara om de vorm van ogen te veranderen 2 19

Amandelvormige ogen

Deze vorm van ogen is heel mooi en exotisch maar toch komt uw blik wel eens wat vermoeid over. Voor deze vorm van ogen kunt u het beste een mascara gebruiken die de wimpers verlengen, door cellulose vezeltjes, het ideale product.

Breng de mascara van onder naar boven aan (recht naar boven). Door recht omhoog staande wimpers lijken de ogen meer open, dus groter. Door een mascara te gebruiken in de kleur van de iris van uw ogen lijken uw ogen nog groter.

Reacties
Categorieën